Tervetuloa ainutlaatuiseen maisemaan Kilpisjärvelle

Lapin maisemissa on moni käynyt ja ihastunut. Kilpisjärvi sen sijaan on aivan oma maailmansa. Käsivarren peukalossa, kolmen valtakunnan rajalla, löytyy ainutlaatuinen miljöö. 15 kilometriä pitkä tie kulkee Ala-Kilpisjärven ja Kilpisjärven huikaisevissa rantamaisemissa. Kilpisjärven alueella sijaitsevat Suomen ainoat suurtunturit, kaiken kaikkiaan lähes 40 tunturia, joiden korkeus on yli 1000 m. Näistä Saana on tunnetuin, 1029 metrillään.

Kilpisjärvi on ainutlaatuinen elämyslomapaikka

Kilpisjärvellä on paljon mukavaa tehtävää: järjestettyjä ohjelmapalveluita, laitevuokrausmahdollisuuksia, hyvät ravintolapalvelut ja maan mainioimmat maisemat. Kilpisjärveltä matkaa Jäämeren rantaan Skibotniin on vain 50 kilometriä tietä pitkin, joka tarjoaa upean jylhät maisemat.

Kilpisjärven Tunturimajat - unelmasijainti tunturissa

Saanan lounaisrinteessä sijaitsee Kilpisjärven Tunturimajat, vuonna 2005 rakennettu kolmen 1 1/2-kerroksisen paritalon huoneistohotelli. Huoneistot ovat erittäin korkeatasoiset. Niissä kaikissa on olohuoneesta ja terassilta Saanamaisemat. Jopa saunasta näkee tunturille. Yläkerran ikkunoista on näkymää myös Kilpisjärvelle. Kilpisjärven Tunturimajat sijaitsevat tietä noin 20 metriä korkeammalla, lähes korkeimmalla rakennuspaikalla koko alueella. Saanan ja Tunturimajojen välissä ei ole muuta kuin Kilpisjärven seudulle tyypillistä tunturikoivikkoa, joka luo alueelle villiä tunnelmaa.

Huoneistoissa on erinomaiset varusteet

Erinomaisen sijainnin lisäksi Kilpisjärven Tunturimajat voi kehuskella erinomaisella varustelutasolla. Olohuone on 1 1/2-kerroksinen. Kaikki tarvittava tekninen välineistö pesukoneineen ja astianpesukoneineen löytyy huoneistoista. Lisäksi erityismaininnan ansaitsee erinomainen parvi, jolla tilaa jopa 6 hengelle. Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, wc, kylpyhuone ja saunatilat, avokeittiön ja olohuoneen lisäksi.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi. Olemme erinomainen ratkaisu myös firmojen tavallista suurempaan majoitustarpeeseen, jolloin halutaan vuokrata vaikkapa paritalon molemmat päädyt.

Ota yhteyttä ja tule nauttimaan Kilpistunnelmasta Kilpisjärven Tunturimajoilla!

Kilpisjärven Tunturimajat

Puh. 0400 - 854 595
Sähköposti: mia.aitalaakso@gmail.com